Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hm...nepředstavitelná situace pro někoho, kdo ji neprožil.

2 0
možnosti
Foto

...což je jen dobře, taky si není třeba umět představit všechno :-).

1 0
možnosti
Foto

Přeji Vám všem ať všechny ledy poleví, situace se uvolní, ale některé ledovce ledovci asi zůstávají, plynutí času..., ale to Vy určitě víte, držím pěsti R^, Jani

0 0
možnosti
Foto

Oli, jste pro mne vzácná návštěva, moc děkuji. :-)

V zásadě bych byla ráda, kdyby podobným peklíčkem prošlo co nejméně děti, ale přiznávám, že i dospělých, protože pokud nebudou v pořádku oni (rodiče), nebudou ani děti.

1 0
možnosti
Foto

Jani máte s manželem neskutečnou sílu a trpělivost, držím palce.R^

2 0
možnosti
Foto

Ivi, moc děkuji. Nejspíš to tak ani není. Věci se prostě dějí, my jsme do nich vstupovali s jistou naivitou (jistě, oba jsme dost staří a zkušení, některé věci ale prostě nečekáte) a přesvědčením, že se dětem i nám dostane podpory, kterou pořád setsakramensky potřebujeme (a už si ji umíme najít "soukromě"). Síla a trpělivost? Na začátku Vás nenapadne, kolik jí budete potřebovat a pak už se najít prostě musí.

Po dvou letech jsem pochopila ty otce, kteří to vzdají. O něco maličko dřív "macechy", které odmítnou v takové situaci žít.

Ve stejné době si nás začali vyhledávat lidé s podobnými starostmi a příběhy jako přes kopírák. Většinou jsou pro společnost neviditelní, protože ta situace je opravdu hodně těžká a současně nesmírně soukromá. Jenže neviditelnost nic nepomůže řešit.

1 0
možnosti
DT

Myslete na to, když nepomůžete těm dětem vy, nepomůže jim nikdo. A že cokoliv bude, bude to jen lepší varianta toho, co mohlo být. Držím vám palce, i když situace je nelehká. V

4 0
možnosti
Foto

Děkuji :-).

Háček je v tom, že u nás už si situaci v podstatě řídí děti. Jenže tyto dorostly právě včas. Kolik je takových v republice? Netuším...

0 0
možnosti
JR

J24a15r44a 85R44a74n69k

7. 9. 2015 5:15

R^...nemam....nevim, ale drzim Vam palce:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 961x
Pro ty, co mne znají už vdanou (blog je založený dříve než moje manželství) jsem už spíše Pšejová.

Naprosto obyčejná ženská, jakých chodí po ulicích tisíce. Pozorovatelka světa a majitelka víry v lidskost.

Momentálně také zaujatá členka skupinky pohybující se kolem Davida. Mladého muže, kterého učinila vězněm ve vlastním těle svalová dystrofie a on se chce dělit o svůj příběh a zkušenosti.

Píšeme o tom i na facebooku:  https://www.facebook.com/DavidAGenetickyGolias/

Jsem k nalezení na:  jamajka117@gmail.cz.