Diskuse

Stalker

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak tu diskuse uvázla. A zatím se mi ozvalo jenom pár zájemců o podklady. Kde jsou ti bitkaři a exekutoři? Přesvědčte se o tom, jak jste se nechali obelhat.

0 0
možnosti

Vývoj diskuse je jasnou ukázkou toho, že některé osobní problémy není vhodné ventilovat na blogu.

1 0
možnosti
Foto

Dovolím si oponovat. Organizovaný zločin a justiční mafie je celonárodní problém. Podívejte se, jak se těžko vyšetřuje Čapí hníhdo, nebo otrava Bečvy. A oni si zavřou koho chtějí.

0 0
možnosti
Foto

Někde jsem četl, že by člověk neměl nadávat na zrcadlo, když má křivou hubu. Paní Májová, Pšejová, Pošvancová, Bezručová a Naváková už má několik operací této části obličeje, což svědčí nejen o tom, že má karmu tento pamflet, ale že karma je zdarma a každý dostane to co vyslal.

Paní, jež používá, nebo používala všechna tato jména je zkušená politička, takže neuvedla pro jistotu vše.

Například to, že údajný stalker zastupoval dceru jejího manžela, taktéž politika, při opatrovnickém sporu a když došlo na výživné, zjistil, že utrácejí víc než přiznávají na výdělcích. Začal proto zjišťovat jak to funguje na městském úřadě v Kroměříži, kde oba pracovali. Vzniklo podezření z pletich při zadávání veřejných zakázek, což potvrdili svědkové i audit, který si město nechalo udělat. Tehdy stalker podal oznámení na hospodářskou kriminálku. Do týdne došel dopis. Ale trošku jiný. Radek Vondráček, tehdejší místostarosta a Pšejův stranický kolega na něj podal trestní oznámení pro neplacení výživného a za dva měsíce byl nástup do vězení. Mezitím ozbrojené policejní komando přepadlo jeho dům a zabavilo veškerou IT techniku. Vrátili ji zničenou a bez důkazů o Pšejově trestné činnosti. Až byl stalker ve vězení, byl odsouzen na devatenáczt měsíců za pomluvu, trest za výživné už nebyl potřeba, tak ho zrušili. Paní Májová tedy nemohla dva roky spát a vycházet z domu, když stalker byl pohodlně uklizen do vězení, aby nemohl svědčit proti jejímu muži?

Obžaloba nyní tvrdí, že stalker psal o paní Májové na veřejné sítě ze svých stolních počítačů. Bohužel pro ně pečlivý policejní technik prozkoumal i WIFI Router a uvedl, že se přez něj nikdo na uvedené stránky nepřipojoval.

Naopak se ukazuje, že paní Pšejová je ženou mnoha jmen a profilů a vytvořit tedy nějaký, který by poslal do vězení člověka, který ohrožuje jejího manžela není problém.

Každopádně je zajímavé, jaké reakce mají lidé, když dostanou částečné a nepravdivé informace od člověka, kterému si dovolí věřit. Berte to jako varová

0 0
možnosti
Foto

Pokud se vám to zdá neuvěřitelné, napište mi na e-mail: navr.mich@seznam.cz Rád vám zašlu kopie důkazů.

0 0
možnosti

Jani, to je hrozný. Nikdo si to neumíme přestavit. Tak moc bych vám přála klid a satisfakci. Už jen proto, že to nepochybně poskytuje všem potencionálním stalkerům pocit nepostižitelnosti a volných rukou ke stalkování svých obětí. Držte se.

0 0
možnosti
Foto

A co potom ten pocit politického vězně, který přišel o tři roky života jenom proto, že splnil svou povinnost a nahlásil zlodějinu. Spíš mě děsí to propojení organizovaného zločinu s justiční mafií, které si může dovolit takto likvidovat kohokoli z nás.

0 0
možnosti

Ale tohle má řešení, které je velice jednoduché. Ona taková menší či větší nakládačka, nastaveno podle tuposti a tvrdohlavosti dotyčného, opravdu funguje a velice efektivně. Oni jsou tihle frajeři hrozně velcí borci, ovšem jen do té doby, než tvrdě narazí. Bolest, jejich vlastní a skutečná, je totiž to, co zažít nechtějí. Nebudu to rozepisovat, ale vím o čem hovořím. Holčina od kamaráda ještě z vejšky si tímhle prošla taky. Frajer byl poprvé jen lehce varován. Smál se tomu. Podruhé už to bylo důraznější. Přitvrdil ve sviňárnách. Potřetí skončil zrubaný tak, že to bylo na špitál. A k tomu varování, že příště skončí buď jako mrzák nebo definitivně. Teprve pak se mu ten jeho uteplený mozeček srovnal do latě.

1 0
možnosti
Foto

Jako, že bych mu šla (se svými 157cn) jednu ubalit?? 8-o Zajímavá myšlenka.

0 0
možnosti
Foto

Jani, držím Ti a Honzovi palce.R^ To peklo si nedokážu představit, tys ho popsala pouze v náznacích... I tak díky za tenhle článek.VR^

1 0
možnosti
Foto

J90a81n87a 96M53a75j48o19v76á

19. 9. 2022 19:48

Zatím nemám sílu ani čas se vrátit do detailů. Myslím ale, že na to dojde. Rozhodně mi vadí, když se na nás "sousedé" dívají jako na všiváky jen proto, že si to někdo vymyslel.

Ráda tě vidím.

1 0
možnosti

J45a78n 55V72e36r23n72e10r

19. 9. 2022 15:40

Čas od času se i tady na iDnes objeví článek o nepodmíněně odsouzeném stalkerovi.

Přeji vám úspěch a třeba dopadne také tak.

ps. chtělo by příběh popsat podrobněji a konkrétněji.

2 0
možnosti
Foto

Zkusila jste požádat, aby soud vydal tzv. předběžné opatření? Tedy zakázat přístup dotyčného k rodině, dokud se věc nevyřeší.

A zkusila jste přestupkový odbor na MÚ? Mně tam jednou pomohli vyřešit územní spor, se kterým si právníci nevěděli rady.

1 0
možnosti
Foto

J10a45n13a 13M45a64j75o14v49á

19. 9. 2022 17:12

Přístup k nám řešit nepotřebujeme a zákaz psát o nás nikdo nevydá. Mimochodem, takhle konfliktní lidi přestupek vůbec nezajímá.

0 0
možnosti
Foto

J21o80s47e98f 93B51á93r97t45a

19. 9. 2022 15:36

Smutný příběh. Zkuste popřemýšlet, také máte tady v diskusích svého Stalkera?

1 0
možnosti
Foto

J35a21n93a 81M82a10j76o91v72á

19. 9. 2022 17:42

Každý bloger má svého trolla, to musí být. Z těch mých se postupem času stali skoro vítané návštěvy.

0 0
možnosti
Foto

Osvědčené řešení je přes držku.

1 0
možnosti

J62a57n 80P66a93v85e29l

19. 9. 2022 15:13

Osvědčený způsob jak jít sám před soud.

Ale internetový hrdinové se rádi vyprsí

0 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 961x
Pro ty, co mne znají už vdanou (blog je založený dříve než moje manželství) jsem už spíše Pšejová.

Naprosto obyčejná ženská, jakých chodí po ulicích tisíce. Pozorovatelka světa a majitelka víry v lidskost.

Momentálně také zaujatá členka skupinky pohybující se kolem Davida. Mladého muže, kterého učinila vězněm ve vlastním těle svalová dystrofie a on se chce dělit o svůj příběh a zkušenosti.

Píšeme o tom i na facebooku:  https://www.facebook.com/DavidAGenetickyGolias/

Jsem k nalezení na:  jamajka117@gmail.cz.