Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper..

31. 8. 2010 17:47
hihi, já jsem poznal jednu sympatickou ostravačku

na dovolený v Řecku, jenže jsem holt zapomněl její jméno....vím, že se jmenovala Jana...ale díky tomuhle blogu ted´ už znám i její příjmení...R^V

0 0
možnosti
PW

Pulchritudinous Wendolene

31. 8. 2010 16:37
Proc singl? V Cesku uz zakazali uzivat slovo svobodna/

rozvedena? JInak clanek v pohode, proste u netovych seznamek plati Petkrat mer, jednou rez...:-)

0 0
možnosti
JM

majova

31. 8. 2010 16:50
Re: Proc singl? V Cesku uz zakazali uzivat slovo svobodna/

nezakazali - mne se to proste jen vic libi, nez ono "rozvedena" :-)

0 0
možnosti
IX

IfčaX

31. 8. 2010 13:17
Trochu rozumu to jen chce...

Jednak si uvědomit, jak jsem už uvedla, že internet je anonymní. Takže v první fázi raději předpokládat, že na druhé straně může být cokoli od psychopata po pubertáka (či dokonce puberťačku), co se prostě jen baví a hned do toho nevkládat své představy (a ani ne detailní informace o sobě).

Ale zase i opačně - že ti lidi, co tam jsou opravdu za sebe, nejsou lepší nebo k seznámení vhodnější, než ti, co je potkáváme v reálu. Když se na ženu vrhne "živej" chlap s ujišťováním, jaká je úžasná, jak nic takového v životě nepotkal a jen ona a žádná jiná, tak dospělá žena taky v první fázi zpozorní a spíš bude zvažovat, jak moc ji jen "oblbuje" a proč asi. Zatímco  psanému slovu  má spousta lidí daleko větší tendence věřit... (Ten příklad, jak paní už spřádala seznamkové sny a to se ještě vzájemně neviděli ani na fotce, natož v reálu, hovoří za vše.)

0 0
možnosti
B

benbell

30. 8. 2010 23:35
Není to jednoduché...

Seznamka (dnes hlavně internetová) není tutovka, jak být šťastný(á) snadno a rychle, o tom už očividně víte své... Tvoří ji různorodá směsice lidí, kteří to myslí nejen vážně, ale i nevážně, chtějí si jen užít, dále podivné existence obojího pohlaví, různí ztroskotanci, pomatenci, úchylové... O to těžší to má ten (ta), kdo opravdově hledá normálního partnera pro skutečný reálný život a nemusí přímo hledat prince nebo princeznu ze světa nesplněných snů a přání... Ve dvaceti může být seznamka dobrodružstvím..., o víc let později bývá často jednou z mála možností, jak před usínáním neschovávat osamělé vlhké oči do polštáře... Kdo něco podobného nevyzkoušel a nezažil, kdo neví, jak chutná postupně zničující samota v davu lidí, kamarádů a třeba i přátel, samota maskované obrannou vnější pohodovou ,,fasádou", ten nepochopí... ani to, co jsem teď napsal.......:-/

0 0
možnosti
JM

majova

31. 8. 2010 15:15
Re: Není to jednoduché...

moc hezky jste to napsal, děkuji...já to zkusím (doufám) brát už z veselejšího pohledu (to psaní), snad Vám to nebude vadit. ale pravdu máte. celou a úplnou.

0 0
možnosti
V

Vikina2

30. 8. 2010 23:26
Chichi, my se také těšíme!!

Nedávno tu uveřejnil svůj seriál otřesných zkušeností ze seznamování se po internetu kolega Čížek (tak dlouho si z toho dělal legrandu, až jej jedna ze seznamovatelek obvinila, že ji nakazil :-):-P), takže jen uvítáme pohled také z druhé strany ;-). Hlavně ty chlapy nešetřit, ať víme, čeho se máme vyvarovat ;-D;-D!

0 0
možnosti
K

Kozel_

30. 8. 2010 23:16
Moc jsem nepochopil

ale hlavně že už chlapa máte. Vypadáte dobře, tak by neměl být problém. Chlapi si moc nevybírají, potřebuje ženskou, že. Ale ženy, ty bývají vybíravé. Jeden se nelíbí, že moc pije, další zas je o hlavu menší, další že váží 120 kilo. Nevíte, co chcete, tak pak jste dlouho bez chlapa. Takhle to chodí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 961x
Pro ty, co mne znají už vdanou (blog je založený dříve než moje manželství) jsem už spíše Pšejová.

Naprosto obyčejná ženská, jakých chodí po ulicích tisíce. Pozorovatelka světa a majitelka víry v lidskost.

Momentálně také zaujatá členka skupinky pohybující se kolem Davida. Mladého muže, kterého učinila vězněm ve vlastním těle svalová dystrofie a on se chce dělit o svůj příběh a zkušenosti.

Píšeme o tom i na facebooku:  https://www.facebook.com/DavidAGenetickyGolias/

Jsem k nalezení na:  jamajka117@gmail.cz.