Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

Funny

19. 9. 2010 15:36
taky mám svého Anděla

...a taky jedním jsem. potkali jsme se před 7mi lety. láska na první pohled. po pár minutách pocity, jako bysme se znali celý život. dokonalost sama. až na drobný detail - oba jsme byli zadaní, on dokonce měl skoro tříletého syna. bohužel, to jakým je skvělým otcem je jedna z vlastností, kterých si na něm vážím nejvíc. dnes má on děti 3, já jsme zatím aspoň vdaná (děti jsme ještě nestihli). každý si žijeme svůj život. setkáme se jednou za půl roku. pořád to jiskří. dokonalé souznění, pocit neskonalého štěstí na obou stranách, pohledy plné díků za těch pár vteřin, ze kterých okolí nesmí poznat, jak to mezi námi je. zůstat se svými rodinami je ale to menší zlo. opustit je, přineslo by nám to jen další a mnohem větší trápení.

je krásné jít životem s pocitem, že vás má někdo k zbláznění rád a vy jeho. i když spolu nemůžete být. prostě jste se minuli. ať už časově, nebo prostorově. (pro rýpaly - můj muž je úžasný a miluju ho, jen prostě tak nějak jinak než anděla)

0 0
možnosti
S

sabka

5. 9. 2010 7:46
nechci vám brát iluze,

ale podle mých zkušeností, jsou tihle "intoši" pro život nepoužitelní. Všechny prachy utratí za knihy, umělecké předměty, návštěvy galerií atp. , umí nadchnout , to jistě, ale po pár letech soužití kouzlo vyprchá a začnete toužit po obyčejném českém Honzovi, který stojí oběma nohama na zemi.

0 0
možnosti
JM

majova

5. 9. 2010 9:55
Re: nechci vám brát iluze,

to máte těžký :-). Jistým způsobem jsem intelektuálka taky(ve velkých uvozovkách) taky. A i takoví lidé dokáží být praktičtí (vyzkoušeno na vlastním těle a mysli). Jaký je Anděl, to fakt netuším. Ale to setkání bylo milé :-).

0 0
možnosti
V

Vikina2

5. 9. 2010 2:48
Jojo,

to je dobrý, tedy myslím to dělení, to mě nenapadlo.

Co se andělů týče, proto jsou to andělé, že je člověk nikdy neuvidí (leda namalované na stropě kostela - a kdo už dnes chodí do kostela).

0 0
možnosti
B

benbell

5. 9. 2010 0:38
I Andělé mají své vzpomínky...

Nemusí jít vždy o tisíce kilometrů a až tak velký věkový rozdíl... Stačí nešťastná shoda okolností, náhod, cizích i vlastních vin... Pak i Andělovi zbyde cejch na duši a palčivá vzpomínka na chvíle, kdy měl křídla... Nějak na ně nemůžu zapomenout...

0 0
možnosti
JM

majova

5. 9. 2010 10:56
Re: I Andělé mají své vzpomínky...

pořád je máte. zcela určitě. svá křídla :-).

0 0
možnosti
BR

Stobka

5. 9. 2010 0:13
Čím déle budete na seznamkách,

tím více budou ony měnit vás a váš přístup k životu. Ti osamělí sice nacházejí a taky to napíší, že už šťastně našli a nehledají, ale do roka do dvou jsou tam zpět a hledají znovu.

0 0
možnosti
MK

Brundi

4. 9. 2010 23:30
Znam,

take jsem pozbyla podobneho andela, s kterym jsme se minuli o tisic kilometru mistne i vekove.

Sice jsme se nepotkali na seznamce, ale bylo to velmi podobne, velmi inteznivni, velmi kratke a velmi konecne. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS