Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pepan A2

22. 10. 2009 20:45
Fajn článek

Znám to ze svého okolí a mám trochu představu o čem píšete. Takže moc díky.R^

0 0
možnosti

lesicatko

22. 10. 2009 17:56
Výborný článok

Fakt by to chcelo vidieť metodiku a interpretáciu toho výskumu..Pravdepodobne tam je zrada.A je možné, že niečo urobila aj snaha šokujúcim výrokom pritiahnuť pozornosť médii. U nás pred časom  OZ Návrat, ktorý sa snaží o rodiny pre opustené deti urobil prieskum, z ktorého vyšiel pomerne šokujúci záver - viac detí by si adoptovali ateisti ako veriaci. Prebrali to všetky hlavné denníky, výsledky prieskumu interpretovala Radičová  ako uznávaná sociologička...až kým jeden z novinárov nedošiel s tým, že tie dáta boli interpretované nekorektne, nič také z nich nevyplýva  a a pozor - novinári to vedeli, ale priklonili sa k šokujúcejšej verzii - kvoli čítanosti.Nebyť toho novinára  /Gabriel Šípoš / tak informácia, že v SR  si adoptujú  viacej ateisti by už bola všade citovaná ako fakt.

0 0
možnosti

majova

22. 10. 2009 18:16
Re: Výborný článok

No právě...dneska se pořád někdo ohání slovem "výzkum", snad aby vypadal "odborněji" a pak se tím zabýváme a bereme to jako fakt prostě proto, že to někdo napsal v novinách a je to "fakt zajímavé" případně "fakt dramatické". Zacházíme s informacemi jako žongléři s balónky...uf, to je špatně...

0 0
možnosti

Satyriana

22. 10. 2009 17:50
Je to míchání hrušek a jablek.

Provázela jsem jednu velice zoufalou ženu několika roky neplodnosti, marně léčené a sama mám zkušenost z rizika zhoubného nádoru.  Ten bulvární titulek je hnusný a uráží obě kategorie žen, oba druhy tragických situací.

Je to neporovnatelné a přitom hodně podobné, to uznávám. Jenže takhle to spojit je laciné.

Pokud přemýšlíte o tom, že musíte rodinu celkem rychle zapojit do chodu domácnosti tak, aby byla soběstačná, plánujete, kam si dáte postel, abyste případně mohla být ošetřovaná, až tak za půl roku budete skoro nemohoucí (a přitom neobtěžovala a nezatěžovala svoje milé přespříliš), je to prostě příprava na boj, který moc slavně nevypadá.

Pokud zoufale toužíte po děcku, nakumulují se další problémy a jenom dobrý vztah je unese. Psychika je v háji, pomyslná "vina" malér násobí, když muž třeba odmítá vyšetření spermatu a přitom ženě připomíná, jak moc po děcku touží...

Společné je snad jediné, strašlivé zklamání ze selhání vlastního těla a neúprosně cválající čas.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS